Inschrijving Futsal Training 

 


Sessies Toptechniek: 

Op zondag 8 januari 2023 starten we een nieuwe reeks sessies Toptechniek. Dit zijn trainingen met nadruk op techniek voor spelertjes vanaf U6 tot U9 en van elk niveau. Trainingen zullen om de 2 weken doorgaan van 17u tot 18u.

 

Trainingsgroep Futsal: 

Deze trainingen starten op zondag 8 januari en zijn voor spelers U10 tot U15 van een meer gevorderd niveau. De trainingen zijn gericht op dribbelsnelheid, balsnelheid, passing, coördinatie en voetbalinzicht. Deze trainingen gaan ook om de 2 weken door van 17u30 tot 18u45. Op voorwaarde dat er voldoende spelers inschrijven, zullen we de trainingen in 2 groepen opsplitsen (geboortejaren 2013+2012 en 2011+2010). Bij voldoende spelers willen we ook oefenwedstrijden organiseren met het oog op het opstarten van een competitieploeg volgend seizoen.

 

Onze trainingen zullen dus starten op 8 januari 2023 en de planning is dat deze om de 2 weken zullen plaatsvinden tot einde seizoen. De data zijn echter nog onder voorbehoud aangezien we onze planning afstemmen op de thuiswedstrijden van onze competitieploeg U14. We hopen zo snel mogelijk de concrete trainingsdata te kunnen meedelen.

 

Kostprijs voor deelname aan de trainingen bedraagt 45€. We bieden ook de mogelijkheid tot het aankopen van een kledijpakket aan 30€ (trainingsshirt met logo, wedstrijdbroek, witte voetbalsokken) maar dit is niet verplicht.


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.