FUTSALBen jij er klaar voor om je voetbalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen?

 

Futsal is niet zomaar een spel, het is een kans om je ontwikkeling als speler te verbeteren op manieren die je je nooit had kunnen voorstellen.

Hier bij Racing Pelt zijn we er trots op dat we een dynamische omgeving bieden waarbij jeugdspelers kunnen groeien en uitblinken. Onze toegewijde trainers helpen je je volledige potentieel te ontplooien, zowel op als naast het veld.

 

Wat heeft Racing Pelt Youth te bieden

 

Deskundige coaching: Onze ervaren coaches zijn gepassioneerd om je te helpen je doelen te bereiken en zullen persoonlijke instructie geven om je vaardigheden te verbeteren.

 

Geavanceerde faciliteiten: Train en neem deel aan wedstrijden in topfaciliteiten die zijn uitgerust met futsal-specifieke velden die zijn ontworpen om je prestaties te maximaliseren.

 

Competitiekansen: Test je vaardigheden tegen teams uit de hele regio in competitieve wedstrijden en toernooien! 

 

Vaardigheidsontwikkeling: Verbeter je balcontrole, passen, schieten en tactisch inzicht door middel van gerichte trainingssessies en wedstrijden.

 

Kameraadschap en plezier: Sluit je aan bij een ondersteunende gemeenschap van medespelers die jouw passie voor het spel delen en geniet van de kameraadschap van het deel uitmaken van een team.

Klaar om mee te doen?